Wednesday, April 15, 2015

Vradzbine sa menstruacijom

Jedna od bolesti kojoj savremena medicina jos uvek ne zna da nadje lek je impotencija (nemogucnost erekcije i polnog odnosa). Ovo je vrlo nezgodna bolest za sve muskarce i vrlo cesto utice na samu psihu, raspolozenje pa i ego muskarca. Impotencija je skoro uvek povezana sa vradzbinom. 

Evo saznajte ovde kako?

Vlaske ljubavne vradzbine


Odavno je poznato da se u Timockoj krajini i predelu poznatom gde zive Vlasi. U Timockom kraju se slucajevi iznenadne polne nemoci kod muskaraca ponavljaju vec decenijama. Polna snaga muskaraca u ovom kraju skoro uvek zavisi od zena, jer one mogu da uticu na njih. Ovoj vrsti polne nemoci ili "svezanosti" nema leka, ne pomaze ni viagra, ni bilo kakav ritual.

Poznato je da se za najopasnije vradzbine koristi menstrualna krv.

Vradzbina sa menstruacijom se pravi tako sto se prsten umoci u menstrualnu krv i kroz prsten se pogleda muskarac dok spava. Nakon toga kada se muskarac probudi on ce osecati potrebu za tom zenom i bice zacaran njome.

Vradzbine sa menstrualnom krvi se ne izvode samo u Srbiji i na Balkanu. One su karakteristicne i za mnoge svetske kulture.

Vradzbine sa menstrualnom krvi se rade i tako sto se menstrualna krv nekoliko kapi sipa u kafu ili pice muskarcu i tako se muskarac zacara.

Erotska Vlaska magija je kriva za mnoga ubistva i tuce sirom Balkana. Jer kada zene zavezu svoje muzeve oni su polno nemocni i one mogu da "svrljaju" i da imaju ljubavnike i tu se desavaju konflikti. U mnogim policijskim dosijeima se kao uzrok ubistva ili tuce pominje uzrok vlaska ljubavna magija.


Ljubavne vradzbine sa menstruacijom

Oduzimanje polne moci, odnosno "vezivanje" obajvlja vracara koja govori bajalicu i koristi razne predmete tokom rituala. Predmeti koje koristi su: biljke, igle, konci, pepeo, ljudska krv i sl.

Ako zena zeli da zacara coveka i da ima polnu moc i zelju samo sa njom a da druge zene ne pogleda, vracara joj uz vradzbinu daje jednu ljubavnu iglu. Zatim treba dok vode ljubav kada je muskarac pred orgazmom, da ga ubode u straznjicu sa iglom, jer to on tada nece osetiti. Kada to uradi napravila mu je ljubavnu vradzbinu da bude samo njen.

Crna magija menstruacija


Kada vam neko napravi vradzbinu preko menstrualne krvi on ne zeli samo vase telo, vec i dusu i kompletno zeli da upravlja sa vama. Nemojte se zavaravati da vas neko ne moze zacarati i na daljinu. Dovoljna je samo vasa slika i moze vam se napraviti jaka ljubavna vradzbina. To vam moze uraditi vracara.


Crna magija menstruacija u kafu


Posebno vodite racuna sta pijete kod nekoga. Nikako nemojte nista uzimati ni da jedete ni pijete kod sumnjivih osoba! Vradzbina sa menstruacijom se moze napraviti i muskarcima i zenama. Muskarcima se pravi da izgube polnu moc sa drugim zenama i budu impotentni, a zenama se pravi da izgube seksualnu zelju i privlacnost za nekom osobom.

I za muskarca i za zenu moze biti opasan ovaj ljubavni ritual gde se koristi menstrualna krv.

crna magija menstrualna krv



Javite se ako vam je potrebna ljubavna vradzbina ili "odvezivanje" ako imate problema sa potencijom?

KONTAKT