Friday, November 29, 2013

Vradžbine sa kosom

Vradžbine sa kosom


Vradžbine se mogu praviti preko raznih predmeta ili delova tela.
Medju najjače i najgore vradžbine su vradžbine koje se prave sa delom vaše kose.



Opasne su još i vradžbine sa kosom koja se uzima sa mrtvaca i one se koriste za tešku Crnu magiju koju je veoma teško skinuti.

Bajalice


Vradžbine se uglavnom naruuju da ih uradi vračara, kako bi se naudilo nekoj osobi.
Vradžbine i bajalice su jedne od glavnih uzročnika Crne magije i nesreće kod većine ljudi.

Vradžbine za ljubav

Vradžbine za ljubav se prave da bi se vezala neka osoba ili vratila ako je otišla od vas.
Postoje vradžbine koje vam neko uradi tako što uzme deo vaše kose ili garderobe ili neku vašu stvar i tako vas razdvoji od partnera i od života vam napravi pakao.

Vradžbine za ljubav su veoma jake i ako ste se pre toga voleli ili imali savršen brak ili vezu, to se naglo prekida i postajete daleko i postajete stranci a odnosi medju vama zahlade!



Postoje vradžbine za ljubavno razdvajanje i za ljubavno vezivanje.

Ljubavne vradzbine


Ljubavne vradzbine se prave da bi se odredjena osoba zadrzala, ponovo vratila, vezala, upravljalo njome, rastavila od nekoga.  U zavisnosti za koji cilj se pravi vradzbine mogu biti razne.

Postoje razlicite vrste ljubavne vradzbine:


  • vradzbine za ljubav sa krvi
  • vradzbine za ljubav sa iglom
  • vradzbine za ljubav sa menstruacijom
  • vradzbine za ljubav sa slikom
  • vradzbine za ljubav sa ledom
  • vradzbine za ljubav sa kosom

Vradzbine i bajalice

Kako baciti ljubavne cini


Ljubavne cini se mogu naneti na razne nacine. Kao sto je iznad u tekstu navedeno, osoba jednostavno ni ne moze znati da je pod ljubavnom magijom. Ljubavna vradzbina se danas moze naneti na razne nacine a vrlo cesto se pravi na daljinu.

Ljubavnu vradzbinu pravi vracara koja se bavi Crnom magijom i crna magija je namenjena da unisti neciju ljubav, vezu ili brak. Ako neka osoba zeli da nekom preotme partnera ili unisti brak ili porodicu ona nece prezati od toga da upotrebi ljubavnu crnu magiju.

Ljubavna vrazdbina moze biti napravljena nekome preko slike, preko dela odece, preko nekog predmeta koje je zrtva koristila. Moze se praviti i na taj nacin sto se da zrtvi nesto da pojede ili popije (najcesce se tako pravi vradzbina sa menstrualnom krvi).

Menstrualna krv, nekoliko kapi se sipa zrtvi u pice i onda se ta osoba zavraca i njome se manipulise. On nece vise pogledati nijednu zenu drugu.



Ljubavne cini na daljinu


Zato ukoliko vam veza ili brak odjednom prodpadnu i odnosi medju vama naglo zahlade, razmotrite i uzmite u mogućnost da vam neko možda nije napravio vradžbinu.

Danas vam na daljinu moze bilo ko napraviti vradzbinu i vise nije niko siguran i imun na magiju.
Vradzbine za ljubav se mogu napraviti i preko Interneta ako angazujete nekoga na daljinu. Vradzbina se moze napraviti nekome cak i ako je na drugome kraju sveta.

Jedna od vradzbina koja je veoma popularna danas i koja se jako cesto pravi ljudima da bi se upravljalo njima i njihovim zivotima se prave preko vudu lutke.

Vudu ljubavna magija 


Vudu magija je jedna od popularnijih u svetu jer svako do nas zna za vudu lutkice i da se preko njih nekome pravi magija i upravlja njima. Vudu lutke moze napraviti vudu vrac, ali ima i dosta osoba koje su naucile da same prave vudu lutke po necijem nalogu.

Vudu lutka se pravi od nekog dela odece, slike, kose, krvi, noktiju ili slicnog materijala ili uzorka koje je pripadalo zrtvi. Da bi vudu lutka i vudu obred bio delotvoran , potrebno je da se tokom vudu rituala izgovara bajalica.